Word vrijwilliger!

Stichting Nang staat voor liefdadigheid en is actief in het ondersteunen van hulpbehoevende Afghanen, zowel hier in Nederland als in Afghanistan. Vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar. Zij zorgen ervoor dat Nang midden in de samenleving staat. Het bestuur van Nang is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die graag een steentje willen bijdragen bij diverse activiteiten. Hoe meer vrijwilligers ons helpen, hoe beter het doel te realiseren is. Daarom  willen wij ook graag het vrijwilligersteam uitbreiden. Uiteindelijk is vrijwilliger zijn dankbaar werk en ontzettend hard nodig.

Naast naar vrijwilligers zijn wij ook op zoek naar scholen, bedrijven en organisaties die activiteiten of evenementen willen organiseren. Wij ondersteunen u graag bij deze initiatieven. Er liggen enkele grote projecten in het verschiet Onze vrijwilligers staan klaar om ondersteuning te bieden.

Als vrijwilliger …

  1. Geef je informatie over het werk van Nang en haar doelstellingen, en vertel je hoe mensen een bijdrage kunnen leveren.
  2. Draag je bij aan de naamsbekendheid van Nang.
  3. Maak je mensen enthousiast voor onze stichting. Hoe meer steun we uit de samenleving krijgen, hoe sterker de positie van Nang wordt en des te meer hulp we kunnen bieden.
  4. Geef je mede vorm aan de stichting.
  5. Houd je ervan om met mensen te werken, de krachten te bundelen en inspirerend te zijn in je omgeving.
  6. Kun je Nang háár, en dus de Afghanen hún stem laten horen!

Heb jij een groot en warm hart en wil je als vrijwilliger je steentje bijdragen aan de doelstellingen van Stichting Nang, mail of bel ons geheel vrijblijvend!

Geef een antwoord